COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Suksessen fortsetter: Ford med gratis kjørekurs for unge sjåfører

Er du mellom 18 og 24 år og har førerkort? Eller har du barn, barnebarn eller kjenner noen som er i denne aldersgruppen? For andre år på rad arrangerer Ford Motor Norge Ford Driving Skills for Life – et gratis kjøreprogram for våre yngste bilister.

Sammen med profesjonelle instruktører får deltakerne lære hvordan de kan gjenkjenne farlige situasjoner, vurdere ulike hastigheter og mestre bilen under forskjellige krevende forhold.

Ved hjelp av simuleringsutstyr får deltakerne også oppleve hvordan det er å være sjåfør i ruspåvirket tilstand, i tillegg til å erfare hvorfor mobilbruk under bilkjøring er livsfarlig.

Når: 20. og 21. oktober.

Hvert kurs varer i 4 timer (Velg dag og tidspunkt!)

Hvor: Rudskogen Motorsenter, Rakkestad, Østfold

Årets ambassadør for Ford DSFL er bilentusiast og programleder Jan Erik Larssen. Han vil være tilstede på Rudskogen begge dagene.

Her kan du melde deg på og få mer informasjon om Driving Skills For Life. 

NB! Begrenset antall plasser, meld deg på nå for å være sikker på å få bli med på en lærerik og morsom dag!

Deler av kurset kan også tas på nett.  Det består av flere instruksjonsvideoer med påfølgende spørsmål.

Ford Motor Norge trekker ut tre heldige vinnere blant de som gjennomfører det webbaserte kurset på www.dsfl.no. Disse tre får tur til Rudskogen helt gratis! Premien inkluderer transport til Rudskogen og hotell ved behov.

Påmelding

Her ser du video fra fjorårets arrangement:Andre tilbud du kan være interessert i...